Expat Rentals

Nederland

Een woning of appartement goed verhuren is een vak.

Waarom Expat Rentals Nederland

Een woning of appartement goed verhuren is een vak. Het vereist specifieke marktkennis en grote juridische kennis om succesvol te opereren. 

Met de jarenlang opgebouwde kennis en grote netwerk van Expat Rentals Nederland bereikt u de huurder in de juiste doelgroep. Natuurlijk zijn een uitvoerige screening van de potentiële huurders en een maatwerk huurovereenkomst cruciaal om een zorgeloze huurperiode te realiseren.

Expat Rentals Nederland, met meer dan 10 jaar bestaansrecht, vele transacties en continue aandacht voor de laatste ontwikkelingen.

De belangrijkste redenen waarom huiseigenaren voor Expat Rentals Nederland kiezen.

Uw woning wordt verhuurd aan personeel van o.a.: Heineken, Booking.com, Microsoft, Tesla en KLM.

U krijgt waardevolle tips!

Het grote voordeel is dat er minder kans is op overlast en betaalproblemen. Onze expats genieten vaak een hoog salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het feit dat we contact onderhouden met de werkgever draagt bij aan goed gedrag van de huurder en een solide verhuurtransactie.

Uw wensen en eisen staan voorop bij het opstellen van de huurovereenkomst.

Elke verhuurtransactie wordt passend gemaakt op uw persoonlijke situatie. Daarnaast garanderen we dat elke huurovereenkomst is opgesteld vanuit uw belang en dat deze is getoetst aan wet- en regelgeving. Op deze manier ervaart u de rust en zekerheid van een deskundige verhuurtransactie.

Technisch en Financieel beheer

Het zorgeloos bezitten en verhuren van uw vastgoed vereist gedegen en accuraat beheer. Zaken als huurincasso’s, technische of andere meldingen, correcte huurverhogingen, correspondentie en contact met huurders, Vve’s, leveranciers, instanties etc. vereisen discipline, daadkracht en juist handelen.

Daarnaast is specialistische juridische kennis van groot belang. In geval een huurder bijvoorbeeld zijn verplichtingen niet nakomt wordt er daadkrachtig, maar correct gehandeld. Door de goede bereikbaarheid en directe aanpak van Expat Rentals Nederland kunt u rekenen op adequaat technisch en financieel beheer.

 

Voor een prettige en duidelijke ontzorging is Expat Rentals Nederland de ideale beheerder.

Contactgegevens

Expat Rentals

KVKnummer: 32156341

Contactformulier

Bent u geïnteresseerd in het snel, efficient en tegen véél lagere kosten verhuren van uw woning of appartement?
Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen – 035-6228341 of - 06 24904949